Länsherrar & vasaller.

Historia prov på onsdag. Jag försöker plugga, men det går som det vill.

Det känns som om jag blir trött så fort jag rör ett finger. Klockan är inte ens fyra, och jag längtar efter en god natts sömn.
Min blodcirkulation är sämst. Jag fryser kolosalt mycket om mina fingrar och tår. Men jag vet inte vad jag ska skriva om.
Jag fick bara en himla lust att skriva. Skriva nåt som inte alls har med historian att göra. Nåt som inte handlar om någonting direkt, bara ett enda allt.
Idag är det förövrigt första andvent, och jag har ätit en aning för mycket saffranslängd. Och som straff för det mår jag lite halv illa. Jag borde kanske satsat på lunch istället. MEN så vart inte läget.
Jag fick en konstig... idé? eller vad man nu ska kalla det... en blöt asfalts väg. En regnig dag. Någon ligger helt naket på marken, på den hårda asfalten, och får alla regndroppar över sig. Kroppen ångar.
Jag vet inte varför, mind trix I suppose.
 
Återgå till arbete.
-K.

We came to breathe clean air.

Jag hatar läget.
Jag hatar hur du beter dig. Du har ingen rätt till att behandla mig såhär.

The new art of the people..


You smell like ash, mildew and hash
Can barely even speak

Goodbye I die.

Ingen höjdar dag alls. Vill gömma mig under täcket. Under det varma, mysiga, prassliga dun täcket.
Jag vill lyssna på depp musik och gräva ner mig totalt, och sen komma ut som en ny människa. Eller en starkare människa. Så som man blir när man har gråtit av sig och tyckt synd om sig själv ett tag. MEN..ingen tid för sånt. Egentligen borde jag inte ens sitta här.
-K.

21.15

My heart, your skin
it's love I'm in.

Det är Monikas förtjänst att jag skriver henne. Tacka henne. Jag glömmer bara bort.
Jag är allmänt snurrig av allting.
Jag vet inte. Jag försöker nog kategorisera mig lite för mycket  för mitt eget bästa. Det vill säga att jag försöker hela tiden leta i mitt humör hur jag känner i mig själv. Vilket kan leda till allmän frustration och confusion. (Vad heter det på svenska, jag har hjärnsläpp)
Det känns som om när jag pratar bubblar jag massa. Stammar och glömmer ord. Det är surt. Och irriterande.  Även när jag skriver. Handikapp. Tunghäfta.

Klaras göra lista:
1. fotografera mera. (rimmande o tufft)
2. plugga.
3. städa, eller kanske mer sanera mitt rum.
4. ta tag i sig själv.

Okej. Jag ska ta tag i mig själv. Påriktigt.

Didn't say I'm sorry for the part of you I killed.

Lite gammalt skit som jag hittade.

RSS 2.0